Sälj populära doftljus med kirratochklart.se

Ett väldoftande hem – vem vill inte ha det? Med kirrat och klart säljer ni doftljus och tjänar snabbt in pengar till klassen eller laget. Förutom att samla in pengar till den där coola klassresan eller turneringen kommer ni dessutom lära er massor om försäljning och hur man får människor att köpa era produkter.

Ni som vill tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen bör kika in på kirratochklart.se. Det är ett företag som erbjuder er produkter som är enklar att sälja och ni som säljer får alltid behålla hälften av det ni tjänar. Eftersom kirrat och klart erbjuder bra produkter som är enkla att sälja så kommer ni snabbt att få in stora summor till er insamling. Många tycker dessutom att det är kul och lärorikt att tillsammans arbeta mot ett mål och sälja produkter. Ni kommer att lära er massor om försäljning och ni kommer troligtvis att öka sammanhållningen och lagandan i er grupp. Genom att diskutera era strategier för försäljningen kan ni lära er mer om vad som funkar och inte funkar och ni kommer märka att ni snabbt ser resultat.

 

Enkelt att tjäna pengar

Många klasser eller lag kämpar med att sälja kakor eller andra produkter som inte är så populära. Kirrat och klart levererar ljusen till er och ni behöver inte göra några utlägg i förväg. Ni som hellre vill sälja från en katalog och sedan beställa så många ljus som ni sålt kan välja att göra det. Då kan ni få några provexemplar att visa upp så blir det enklare att demonstrera vad ni säljer. Ljusen är populära, särskilt doftljus är något som många gärna köper. Ett doftljus är idag en inredning i många hem och de är mycket populära förbrukningsprodukter som folk köper om och om igen. Ni får behålla 50 % av allt ni säljer. Ett doftljus som kostar 100 kr ger er alltså 50 kr till insamlingen. Det går snabbt att få ihop stora summor. Flera klasser eller lag vittnat om att de enkelt tjänade ihop summor i storleksordningen 20 000 – 30 000 kronor.