Fönsterrenovering i Stockholm

Vill du ha hjälp med fönsterrenovering i Stockholm? Det finns gott om erfarna företag som enkelt kan fixa jobbet.  Visst kostar det en del pengar, men i regel är det inte i närheten av vad helt nya fönster skulle kosta. Många gamla fönster av hög kvalitet har mycket kvar att ge, även om de ser lite trista ut. Om du anlitar en större firma för fönsterrenovering i Stockholm är det vanligt att företaget tar ner dina fönster och sätter upp tillfälliga fönsterparaplyn under tiden. Sedan tar firman med sig dina fönster till sin verkstad där de har såväl maskiner som verktyg för att renovera allt på ett smidigt, snabbt, kvalitativt sätt och inte krångligare än att klicka vidare här.

Bevara gammal charm

Om du bor i ett äldre hus eller i en gammal lägenhet är det mycket vanligt att fönstren är otroligt vackra rent estetiskt. Dock inte lika bra när det kommer till energibesparing och isolering. Ett hus med dåligt isolerade fönster kostar otroligt mycket i längden. Men det finns flera företag som erbjuder fönsterrenovering i Stockholm och som dessutom har möjlighet att göra ett glasbyte. Du kan då få njuta av samma gamla vackra design och samma trä men ha isolerande rutor. Du får då ett bättre inomhusklimat samtidigt som du bevarar den gamla charmen.

Kanske vill du passa på att måla om i samma veva som fönsterrenoveringen? Varför inte anlita ett företag som utför fasadmålning under tiden eller i samband? Då kommer ditt hem verkligen att stråla. Du kan även passa på att byta färg på huset eller på fönsterkarmarna om du skulle vilja. När de väl är nedplockade är det inget större jobb att välja en annan färg. När fönstren väl är nyrenoverade kommer de att hålla i cirka 15 år innan det är dags igen.

Prismässigt kostar det naturligtvis en del att renovera fönstren. Men det är en väldigt smart investering eftersom du på sikt kan spara in pengar. Till exempel i uppvärmningskostnader. Även hela bostadsvärdet höjs efter varje renovering du utför. Om du skulle sälja ditt hus några år efter att fönstren renoverades eller att huset målades om kan du också sätta ett högre pris eftersom köpare ser detta som en stor fördel.